Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim elemanları Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde dinleti ve söyleşi gerçekleştirdi.

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim elemanlarından Doç.Dr. İlker KÖMÜRCÜ, Dr. Öğr.Üyesi A. Semih BİREL, Dr. Öğr.Üyesi Özgür KIRCALI, Öğr.Gör. Selen KIRCALI ve Arş.Gör.Dr. İlkay GÖKSEL 19.04.2022 tarihinde Düzce Güzel Sanatlar Lisesi ve Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrencilere dinletiler sundular.

Dinletinin ardından öğrencilerin sorularını cevaplandıran öğretim elemanları, öğrencilerin enstrümanları ile seslendirdikleri eserleri dinleyerek yorumlar yaptılar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerin ardından okullarda görev yapan öğretmenler ile görüş alışverişinde bulunuldu.