Devlet Konservatuvarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için tiyatro oyunu sahnelendi

Küçült Yazı Tipi Büyüt
Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için bir tiyatro oyunu hazırladı.Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Ekil Kaya’nın yazıp yönettiği, Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin rol aldığı “Kavanozda Mutluluk” adlı oyun 23 Nisan Cumartesi günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluştu. Mutluluk temalı oyunda çocuklar birbirinden renkli karakterlerle keyifli dakikalar geçirdi.

Oyunun sonunda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hakan Kutoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç.Dr. İlker Kömürcü, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Öğretim Görevlisi Ekil Kaya ve oyunda yer alan konservatuvar öğrencileri çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.